Last minute Madeira

Last minutes vergelijken

Vergelijk 70 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Madeira vervoert je naar een geheel andere wereld

Niet al te lang hoeven reizen, maar toch een plek bezoeken die je doet denken aan de andere kant van de wereld? Je regelt het met een goedkope vakantie naar Madeira. Het geboorte-eiland van Christiano Ronaldo ligt midden in de Atlantische Oceaan, ter hoogte van Marokko. Met een last minute vakantie op Madeira hoef je maar 3,5 uur te vliegen en het genieten op een subtropisch eiland kan beginnen. Je boekt je vakantie naar Madeira goedkoop bij reisaanbieders als Kras en Tui.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in Portugal

Een goedkope last minute naar het Bloemeneiland

Met een goedkope vakantie naar Madeira boek je een reis naar een autonome bestemming binnen Portugal. Echter heeft het eiland niet veel weg van het vasteland. Met een super last minute naar Madeira vertrek je naar het ‘Bloemeneiland’. Het wordt zo genoemd vanwege zijn overweldigend groene landschap en ontelbare bloemen- en plantensoorten. ‘De drijvende tuin van Europa’ is een andere, veelgehoorde bijnaam. Met een scherpe deal bewonder je de natuur van dit van oorsprong vulkanische eiland met open mond.

Boek een vliegvakantie naar Madeira en ontdek ook de pracht van hoofdstad Funchal

Los van die verbluffende natuur telt een last minute vakantie naar Madeira nog meer hoogtepunten. Een groot gedeelte daarvan vind je in hoofdstad Funchal, waar je goedkope vakantie naar Madeira op het vliegveld start. De Mercado dos Lavradores, de overdekte markthal van de stad, is ongetwijfeld één van de kleurrijkste plekken van Funchal. Ook de botanische tuinen, die je tegelijkertijd een mooi uitzicht geven, zijn een echte highlight van last minute reizen naar het eiland.

Volop vermaak tijdens een last minute vakantie op Madeira

Wat je gedurende je last minute op Madeira nog meer kunt zien en doen? Eigenlijk teveel om op te noemen. Voeg aan je lijstje ook zeker de Cabo Girão skywalk toe. Deze duizelingwekkende wandeling maak je op een klif van honderden meters hoog. En wie goedkoop naar Madeira vertrekt, viert natuurlijk ook geen complete vakantie zonder een ritje in een toboggan. In deze rieten slee word je door twee in het wit geklede heren van villadorp Monte richting Funchal geloodst. Dikke pret!

Wandelschoenen aan, op naar de levada’s!

Kies je uit de vele deals op onze vergelijkingswebsite voor een aanbieding naar het Bloemeneiland? Pak voor deze low budget vakantie dan ook je wandelschoenen in, want de levadawandelingen zijn fantastisch! Levada’s zijn irrigatiekanaaltjes die bedoeld zijn om het water van het natte noorden via het berggebied richting het droge zuiden te vervoeren. De smalle paadjes die daarnaast lopen, staan garant voor wandelingen die zich ware hoogtepunten van goedkope reizen naar Madeira mogen noemen.

Boek je vakantie naar Madeira goedkoop en makkelijk via VertrekDirect.nl

Op alle avonturen kijk je ’s avonds onder het genot van de typische poncha met een grote glimlach terug. Je drinkt hem op het terras van je all inclusive hotel, of in een gezellig barretje in Funchal. De meeste toeristen trekken 6 dagen of 8 dagen uit voor hun ontdekkingsreis op het eiland, maar langer of korter kan natuurlijk ook. De maanden april tot en met oktober vormen de beste periode voor een goedkope vakantie naar Madeira.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 70 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Portugal

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software