Zoek & boek

Last minute Emmen

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

De Drentse stad die alles heeft: op vakantie naar Emmen

Goedkoop overnachten in Emmen is een beslissing waarmee je het hele gezin verblijdt. Het sfeervolle centrum van de grootste stad van Drenthe, met zijn prachtige plein, park, winkels en horeca, maken het de Drentse stad die van alle markten thuis is. Het hele jaar vinden er evenementen plaats. Maar natuurlijk is een last minute naar Emmen ook dé gelegenheid om de fiets te pakken of de wandelschoenen aan te trekken en de bijzondere omgeving en hunebedden te ontdekken. Goedkope hotels in Emmen boek je via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Emmen

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
Last minutes

Goedkoop overnachten in Emmen? Dit wil je in en rond de stad zien

Boek je een last minute naar Emmen, dan ga je een ontspannen vakantie tegemoet waarin je enkele bezienswaardigheden kunt bekijken, zonder ook maar enkele tijdsdruk te voelen. Sowieso lijkt de tijd al even niet te bestaan wanneer je door het Rensenpark wandelt. Dit stadspark bevindt zich op de plek waar het voormalige Dierenpark Emmen tot 2015 stond. Boek je een van de goedkope hotels in Emmen? Bezoek dan ook zeker de hunebedden D43 en D45. De reusachtige steenformaties dienden vijfduizend jaar geleden als prehistorische grafkamers.

Wat er nog meer te doen is tijdens een stedentrip in de grootste stad van Drenthe

Besluit je goedkoop te gaan overnachten in Emmen en wil je nog wat meer van de stad zien? Overweeg dan een bezoek aan Stichting Museum Ergens in Nederland 1939-1945, waar je een verzameling militaria kunt bekijken. Kunstliefhebbers brengen een bezoekje aan het Centrum Beeldende Kunst Emmen. En heb je tijdens je vakantie in Emmen zin in een verfrissende wandeling? Ga dan naar het Oosterbos, een door Staatsbosbeheer in de jaren zeventig aangeplant bos.

Emmen voor kinderen

Voor de jongste vakantiegangers kan een last minute naar Emmen helemaal niet meer stuk na een bezoek aan de Wildlands Adventure Zoo. De nieuwe dierentuin, vlak buiten het centrum van de stad, toont je zijn dieren in vier verschillende klimaatzones: jungle, savanne, woestijn en poolgebied. De dierentuin heeft overigens geen eigen parkeerterrein. Ga je goedkoop overnachten in Emmen en bezoek je het park, dan laat je je voertuig achter op een van de parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Ook kun je de bus naar de dierentuin nemen.

Winkelen in de winkelhoofdstad van Noord-Nederland

Boek via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl een van de goedkope hotels in Emmen en bespaar op de uitgaven aan je accommocatie. Het bespaarde geld kun je namelijk heel goed in het winkelgebied van Emmen kwijt! Het centrum van Emmen heeft het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Iets ten noorden daarvan vind je veel boetiekjes en lokale winkels. Een keer per maand is het koopzondag. Op deze dag worden er ook leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

De vrijheid van een vakantiehuis in de omgeving van Emmen

Wie zijn vakantie in Emmen viert, kan het niet ontgaan dat er ook buiten de stad bezienswaardigheden lonken. Vanuit Emmen bezoek je knusse plaatsjes om er die echte dorpssfeer op te snuiven en trek je de natuur in om je hoofd even helemaal leeg te maken. Een vakantiepark in de omgeving van Emmen is de ideale uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes. Ook is een park een uitkomst op eventueel regenachtige dagen, vooral als je met kinderen reist. Vakantieparken in de buurt van Emmen vind je het hele jaar via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…