Zoek & boek

Last minute Epe

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

De Veluwe op zijn charmantst met een last minute in Epe

Goedkoop overnachten in Epe doe je in een dorp in het noordoostelijke gedeelte van de Veluwe dat je qua natuur en sfeer een uniek stukje Nederland laat zien. Een vakantie in Epe is een wandel- en fietsvakantie. Mooier dan de natuur rond Epe kan het in Nederland haast niet. Tel daar nog het gezellige dorp met zijn vele restaurants en cafés en in de zomermaanden markten en braderieën bij op en de magische formule is compleet. Goedkope hotels in Epe boek je het hele jaar door via vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Epe

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Heerlijkehuisjes Bekijk prijs
Last minutes

Goedkoop overnachten in Epe: dit zijn de highlights van het dorp

Epe moet het vooral van zijn natuur en horeca hebben. Toch kun je gedurende een last minute in Epe enkele bescheiden bezienswaardigheden bezoeken. De bijzonderste daarvan zijn de grafheuvels die tot tweeduizend jaar voor de jaartelling de laatste rustplaats voor de prehistorische bewoners vormden. In het hart van Epe staat de Grote Kerk, die je af en toe ook kunt bezoeken. Al in de twaalfde eeuw stond er op deze zelfde plek een houten kerk. Kunstliefhebbers bezoeken tijdens hun vakantie in Epe ook de kunstgalerie en beeldentuin Oldenhove.

Populaire bestemmingen in Nederland

Activiteiten in de stad en de omgeving van Arnhem

Met zo een rijkdom binnen én vlak buiten de stad kan het niet anders dan dat je vakantie in Arnhem een actieve vakantie wordt. Comfortabel vertoeven in een van de goedkope hotels in Arnhem klinkt verleidelijk, maar nu je zo dicht bij de Hoge Veluwe bent, mag je dit natuurgebied echt niet overslaan. Stap op de fiets en ontdek unieke natuurgebieden én het Kröller-Müller Museum. Boek jij een vakantie in Arnhem met kinderen? Dan bezoek je natuurlijk Burgers’ Zoo. In het Nederlands Openluchtmuseum word je meegenomen in een reis naar het verleden.

Eten, drinken en uitgaan in Arnhem

Tijdens een verblijf in een van de goedkope hotels in Arnhem raak je dus niet uitgekeken. En aangezien stilzitten er hier niet bij is, krijg je af en toe
best trek. Gelukkig maar dat je je met een last minute in Arnhem in een stad vol eetgelegenheden bevindt. Na het diner kun je de avond net zo lang maken als je zelf wilt. Goedkoop overnachten in Arnhem doe je in een stad die altijd bruist en een groot aantal uitgaansadresjes telt. De Korenmarkt is de plek om tot in de vroege uurtjes te feesten.

Goedkoop overnachten in Arnhem kan ook in een van de vakantieparken

Bij goedkoop overnachten in Arnhem denken de meeste mensen automatisch aan een hotel in de binnenstad. Geen verkeerde keuze, maar wie in een groot gezelschap zijn vakantie in Arnhem wil vieren, of misschien met zijn hond in de omgeving van Arnhem wil vertoeven, is in een vakantiehuis in een van de vakantieparken ook aan het juiste adres. Vaak ben je dan met een grote groep nog goedkoper uit. Vanwege de ligging vlak bij De Veluwe is een last minute in Arnhem in een vakantiehuis geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…