Last minute Kenia

Last minutes vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute vakantie naar Kenia brengt je naar een prachtig land in het oosten van Afrika. Het mag zichzelf een van de beste safaribestemmingen ter wereld noemen. Je boekt een safari in Kenia goedkoop via diverse reisaanbieders. Met het reizen door deze Afrikaanse parel doe je een unieke ervaring op. Volop strand, natuurgebieden en culturele bijzonderheden: met een last minute naar Kenia op all inclusive basis boek je een vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Kenia

Kom tijdens je last minute naar Kenia oog in oog te staan met de Big Five

Boek je een goedkope last minute naar deze Afrikaanse bestemming, dan staat het spotten van de Big Five vrijwel altijd bovenaan je lijstje. Houd tijdens goedkope reizen naar Kenia je fototoestel in de aanslag en leg de leeuw, neushoorn, buffel, olifant en luipaard op de gevoelige plaat vast. Het Masai Mara National Reserve is een van de bekendste natuurgebieden met een enorme hoeveelheid wildlife. Ook het Tsavo East National Park en Tsavo West National Park verdienen tijdens deze vliegvakantie een bezoekje.

Stranden om je ogen bij uit te kijken

Boek je een goedkope vakantie naar Kenia, dan ontbreekt een bezoek aan het strand natuurlijk ook niet aan je reisprogramma. Eenmaal aangekomen op het strand moet je echt even met je ogen knipperen. Het spierwitte zand en de helderblauwe zee doen je beseffen dat je in een tropisch paradijs bent beland. Het is de enige beschrijving die recht doet aan de schoonheid van deze plekken. Diani Beach en Bamburi Beach zijn de bekendste en meest geliefde zandstranden.

Ontdek tijdens je last minute vakantie naar Kenia ook de kleurrijke onderwaterwereld

Niet alleen zijn de flora en fauna die je tijdens safari’s ziet adembenemend, ook de onderwaterwereld doet flink zijn best om indruk op je te maken. Houd je van duiken of snorkelen? Bezoek tijdens deze super last minute dan zeker Diani Beach met zijn vele koraalriffen. Daar wordt het je nog eens een keer duidelijk waarom ze last minute reizen naar Kenia onder de kleurrijkste reizen van dit continent scharen.

Wat is er nog meer te bewonderen?

Niet alleen boek je je safari in Kenia goedkoop om volop wilde dieren te zien. Behalve safari en stranden heeft het land je namelijk nog meer te bieden. Vind je tussen de deals van de verschillende reisaanbieders een voor jou ideale low budget of all inclusive aanbieding? Bezoek dan ook zeker hoofdstad Nairobi en het kleurrijke Mombasa. Daar vind je zowel Afrikaanse, Aziatische als Arabische invloeden terug. Ook een bezoek aan een traditoneel Masai dorp is een ervaring die je jezelf niet mag ontnemen.

De beste periode voor een last minute vakantie naar Kenia

Boek je bij een van de vele reisaanbieders je last minute naar Kenia op all inclusive basis? Dan wil je met deze deal niet alleen maar goedkoop naar deze bestemming, maar er natuurlijk ook goed weer treffen. De beste reistijd voor een safari- en strandvakantie is de periode tussen half december en half maart. Dit is het droge seizoen. Ook juni tot en met oktober zijn prima maanden om te reizen. De temperaturen liggen iets lager, maar de kans op regen is nog steeds beperkt.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software