Last minute Gambia

Last minutes vergelijken

Vergelijk 16 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een goedkope vakantie naar Gambia: genieten onder de Afrikaanse zon

Een last minute vakantie Gambia wordt steeds populairder. Waar een tijd geleden nog niemand had gehoord van Gambia als vakantiebestemming, reizen nu steeds meer mensen af naar dit Afrikaanse land. Bovendien geldt hij ook als winterzonbestemming bij uitstek. Het bij ons in de wintermaanden zo druilerige weer wissel je dus gewoon in voor exotische temperaturen. Een bonus tijdens je last minute Gambia is de hartelijkheid van de bewoners en de vriendelijke sfeer die hier heerst. Niet voor niets noemt men het land ook wel ‘The Smiling Coast of Africa’. Bij Vertrekdirect.nl kun je je vakantie Gambia goedkoop vastleggen.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom Gambia

Een last minute Gambia betekent de meest exotische stranden ontdekken

Onze vliegvakantie brengt je goedkoop naar 70 kilometer aan tropische stranden. Niet verkeerd voor zo een klein landje! Dankzij de low budget deals die je hier vindt, kun je neerstrijken aan hagelwitte zandstranden die verspreid zijn over zes nationale parken. Niet alleen wuiven de palmbomen hier in het zachte briesje, ook vind je overal Baobab bomen. Met hun dikke stam zijn ze een typerende verschijning. De kleurrijke Afrikaanse cultuur maakt de strandsfeer op deze goedkope last minute compleet.

De populairste bestemmingen voor een last minute vakantie Gambia

De meeste reizigers kiezen ervoor hun vakantie Gambia goedkoop door te brengen in een all inclusive accommodatie in Kololi. In het toeristische hart van het land zijn die er dan ook in overvloed. Geen zin in een ‘voor de hand liggende’ aanbieding? Kies dan uit onze last minute reizen een deal naar Bijilo, waar het toerisme nog niet zo sterk ontwikkeld is. Zo ervaar je het land hoe het eigenlijk is. Andere bekende badplaatsen waar veel bezoekers graag verblijven, zijn Kotu en Brufut.

Het binnenland van Gambia

Behalve een beeldschone kust trakteert een goedkope vakantie naar Gambia je ook op een bijzonder binnenland. Achter de meeste stranden liggen dichtbegroeide mangrovebossen verscholen. Dwars door het land, van oost naar west, loopt de Gambia rivier. Volg je deze, dan kom je een steeds authentieker Gambia tegen. Een avontuur dat een waardevolle aanvulling is op goedkope reizen naar dit Afrikaanse land. Hier bezoek je nationale parken waar dieren nog op hun oorspronkelijke manieren leven. Ook tref je vele plattelandsdorpjes en plekken die aan het koloniale verleden herinneren.

De beste reistijd voor een last minute Gambia

Gambia heeft het hele jaar door een stabiel hoge temperatuur die net iets boven de dertig graden ligt. Een goedkope vakantie naar Gambia levert je het hele jaar door dus een flinke portie zon op. Bedenk je voor het vastleggen van die super last minute wel, dat het land een regenseizoen kent. Dat valt in ons hoogseizoen: juli, augustus en september. Maar ook in juni en oktober vallen er vrijwel elke dag behoorlijke buien. De natuur staat dan wel volop in bloei en is op zijn mooist. Maar wil je tijdens je last minute vakantie Gambia de kans op regen minimaliseren, dan ga je buiten deze maanden.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 16 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software