Zoek & boek

Last minute Macedonië

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute vakantie Macedonië

Een goedkope vakantie in Macedonië; je zou waarschijnlijk niet zo snel nadenken over deze reis. Toch is dit relatief kleine land een bijzonder afwisselende vakantiebestemming. Ga je goedkoop naar Macedonië, dan maak je kennis met een land boordevol pittoreske dorpjes, verrassende natuur, een rijke historie en een gastvrije bevolking met veel folklore. En wist je trouwens dat een goedkope last minute naar deze bestemming je naar een echt wijnland brengt? Het land wordt sinds 2019 overigens officieel Republiek Noord-Macedonië genoemd.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Macedonië

Last minutes

Een last minute naar Macedonië is voor iedereen

Kies je voor een goedkope vakantie in Macedonië, dan vlieg je in tweeënhalf uur tijd naar dit bijzondere vakantieland in Zuidoost-Europa. Goedkope reizen naar het land waren tientallen jaren geleden razend populair onder Nederlanders. De Balkanoorlogen brachten daar tijdelijk een einde aan. Vandaag de dag bloeit het toerisme echter in razendsnel tempo weer op. Daarom vind je tegenwoordig een breed aanbod last minute reizen naar deze bestemming. Een super last minute naar Macedonië is niet alleen geschikt voor zonliefhebbers, maar ook voor natuurliefhebbers en enthousiaste watersporters.

Top 5 last minutes Macedonië

Populaire last minute vakanties Macedonië

Drim Hotel

Meer van Ohrid - Struga

Izgrev Spa & Aquapark

Meer van Ohrid - Struga

Ohrid, de vakantiebestemming bij uitstek

Wie goedkoop naar Macedonië vertrekt, zet in verreweg de meeste gevallen koers naar Ohrid. De stad wordt ook wel het Jeruzalem van de Balkan genoemd. De stad van 365 kerken is een andere veelgehoorde bijnaam van Ohrid. Vanaf het moment dat je je eerste stap in deze stad zet, word je ondergedompeld in de culturele rijkdom. Voor de vele bezienswaardigheden in deze stad moet je tijdens deze vliegvakantie dan ook genoeg tijd uittrekken. Bezoek tijdens je vakantie zeker het St. Clement klooster en de St. Bogorodica kerk. Ohrid verovert je hart, zonder twijfel!

Ontspannen aan het Meer van Ohrid

Boek je een last minute naar Macedonië in Ohrid, dan kun je –ondanks dat het land niet grenst aan zee- genieten van een heerlijke vakantie boordevol zon-, zwem- en watersportplezier. Het meer van Ohrid is kraakhelder, waardoor je alle vissen goed kunt zien. Het lijkt haast een aquarium. Vertrek je goedkoop naar deze bestemming, neem dan dus zeker je snorkeluitrusting mee. Ook heb je een grote kans op het spotten van een bepaald type zalmforel dat alleen in dit meer voorkomt. Behalve Ohrid zijn de nabijgelegen badplaatsen Pestini en Struga eveneens de moeite waard.

Reizen hoe jij dat wilt

Een goedkope vakantie naar deze Balkanbestemming is zo gevonden. Tussen de vele deals van de verschillende reisaanbieders vind je zeker een vakantie aanbieding die jouw interesse wekt. Of je nu op zoek bent naar een low budget vakantie of een luxueuze all inclusive verblijf waar het je aan niets ontbreekt. Het beste leg je die mooie vakantie deal vast in de maanden mei, juni of september. In juli en augustus kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. Last minutes kun je bij verschillende touroperators, waaronder Tui, boeken. Laat die aanbieding dus niet gaan en vertrek binnenkort naar Macedonië!

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…