Last minute IJsland

Last minutes vergelijken

Vergelijk 23 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar IJsland is dé kans om kennis te maken met misschien wel een van de meest mysterieuze landen van Europa. Het dunbevolkte land ligt ten noordwesten van het Europese vasteland, slechts een klein stukje onder de poolcirkel. Boek je een last minute naar IJsland, dan brengt deze aanbieding je naar een landschap dat zowel door gletsjers als lavavulkanen gekarakteriseerd wordt. Niet voor niets wordt IJsland ook wel het land van vuur en ijs genoemd. Bij diverse reisaanbieders boek je je vakantie IJsland goedkoop en snel.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen rondom IJsland

Hoofdstad Reykyavik

Of je nu een reis naar alleen de hoofdstad boekt, een rondreis door het land wilt maken of cultuur en natuur in een korte last minute naar IJsland wilt verenigen, de reizen naar dit land beginnen altijd in de hoofdstad. Er vertrekken regelmatig goedkope vluchten die je in iets meer dan drie uur naar deze bestemming brengen. Start je jouw goedkope last minute in Reykjavik, dan start je in de stad van contrasten. Enerzijds modern en trendy met een bruisend nachtleven, anderzijds een vleugje traditie dankzij de kleurrijke huizen in het oude centrum. Natuurlijk bezoek je ook Blue Lagoon.

Een goedkope vakantie naar IJsland: mogelijkheden voor een rondreis

Boek je een van de goedkope reizen naar IJsland, dan vertrek je binnenkort naar een interessant en veilig vakantieland waar je prima zelfstandig doorheen kunt reizen. Er wordt door veel bezoekers van het land voor een fly drive gekozen. Je kunt last minute reizen naar IJsland uitstippelen zoals jij wilt. Een populaire route die veel toeristen rijden wanneer ze goedkoop naar IJsland gaan, is de Golden Circle. Volg je tijdens je super last minute deze route, dan leg je 300 kilometer langs de drie populairste hoogtepunten van het land af. De route ligt vlakbij Reykjavik.

De Golden Circle

Besluit je goedkoop naar IJsland te vertrekken en deze route te volgen, dan maak je kennis met Þingvellir, Gullfoss en Geysir. De eerstgenoemde is een van de drie belangrijkste nationale parken van het land. De Gullfoss is de grootste waterval van heel Europa en Geysir is een groot geothermaal gebied. Vlak daarbij tref je de Strokkur, een bekende geiser die elke paar minuten een straal water wel 25 meter hoog de lucht in stuwt. Vul je je vliegvakantie met deze autoroute in, dan haal je het maximale uit je eerste kennismaking met de bijzondere IJslandse natuur.

Je vakantie in IJsland goedkoop en tot in de puntjes geregeld

Vind je tussen de vele deals een interessante vakantie aanbieding? Aarzel dan niet om deze vast te leggen. Naast luxe all inclusive hotels bestaan er ook voldoende low budget mogelijkheden. Goedkoop overnachten is dus prima mogelijk. Houd na het boeken ook aanbiedingen voor interessante excursies in de gaten. Een deal voor een last minute naar IJsland kun je het beste boeken in juni, juli en augustus. De temperaturen zijn dan het aangenaamst. Wil je echter zoveel mogelijk kans hebben op het spotten van het Noorderlicht? Dan reis je tussen oktober en maart.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 23 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2023 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software