Last minute Hongarije

Last minutes vergelijken

Vergelijk 37 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Vier je vakantie anders dan anders en boek een last minute Hongarije

Eerlijk is eerlijk, een last minute vakantie Hongarije is niet het eerste waar de gemiddelde Nederlander aan denkt als hij er even tussenuit wil. Vaak kennen we slechts hoofdstad Boedapest. Een prachtige stad, maar er is meer. Een goedkope vakantie naar Hongarije brengt je naar een vriendelijk land met gastvrije inwoners en een enorme schat aan cultureel erfgoed. Tel daar dan ook de natuur nog eens bij op en je snapt het: dit land is de moeite waard. Bij VertrekDirect.nl boek je je vakantie Hongarije goedkoop en snel.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen in en rondom Hongarije

Een goedkope last minute naar ‘de Koningin van de Donau’

De populairste last minute vakantie Hongarije is een stedentrip naar hoofdstad Boedapest, de ‘Koningin van de Donau’. De naam verwijst naar koningin Sissi, die hier haar paleis bouwde. De rivier de Donau, die van noord naar zuid door het hele land loopt, deelt de stad in tweeën. Aan de oostelijke oever ligt de wijk Buda, aan de westelijke oever vind je Pest. Boek je een goedkope vakantie naar deze stad, dan is de Burchtwijk dé must-see. De wijk , die op de UNESCO Werelderfgoedlijst prijkt, staat vol met middeleeuwse gebouwen.

Volop ontspannen tijdens je goedkope vakantie naar Hongarije

Of je nu goedkoop naar Boedapest afreist, of kiest voor een andere last minute Hongarije, badhuizen en kuuroorden vind je overal. Bij elkaar opgeteld zijn het er in heel het land wel 450. Alleen al de hoofdstad heeft 125 warmwaterbronnen. Aan goedkope reizen naar Hongarije mag een bezoek daaraan dan ook niet ontbreken. De klassieke badhuizen hebben een prachtige architectuur. Je kunt dit inplannen na een dag wandelen en ontdekken, maar ook als dagbesteding op zich. Een warmwaterbad is niet alleen ontspannend, maar doet volgens de Hongaren ook wonderen voor je gezondheid.

Ook op locatie is je vakantie Hongarije goedkoop

Bij VertrekDirect.nl vind je altijd de scherpste deals. Zo vind je bij ons niet alleen de kleine low-budget accommodaties, maar ook minstens zo vaak een aanbieding voor een luxe all-inclusive verblijf. Ook in Hongarije zelf hoef je niet bang te zijn dat je voor deze vliegvakantie diep in de portemonnee hoeft te tasten. Het eten en drinken is vrij goedkoop, net als het uitgaan ’s avonds en ’s nachts. Vooral wanneer je een super last minute naar Boedapest boekt, zie je dat klassieke en hippe uitgaansmogelijkheden overal naast elkaar bestaan.

De beste tijd voor een last minute Hongarije

Wanneer je last minute reizen naar Hongarije het beste kunt maken? Juni, juli en augustus zijn in Boedapest de warmste maanden. Alhoewel de temperatuur de aangename grenzen meestal niet overschrijdt, zijn mei, september en oktober de meest ideale maanden. Dit geldt ook voor de rest van het land. Vind je een deal voor een mooie reis naar Hongarije? Vergeet dan vooral je wandelschoenen niet. Zowel in de steden als de groene natuur is er meer dan genoeg te zien. Je dag sluit je af met een typisch Hongaarse goulash en een streekwijn.

Last minutes vergelijken

Vergelijk 37 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software