Wat worden de populairste last minute bestemmingen voor zomer 2019?

Heb jij nog geen vakantieplannen voor deze zomer en ben je benieuwd naar wat de populairste last minute bestemmingen worden voor deze zomer? Dan zit je hier goed! Een last minute vakantie zijn vaak voordelig en het is erg flexibel, omdat je op het laatste moment nog kan beslissen of je op vakantie gaat. Er zijn tegenwoordig genoeg sites met last minute vakantiedeals naar bestemmingen over de hele wereld. Hieronder lees je de vijf populairste bestemmingen!

Turkije

Turkije is erg bekend als last minute bestemming. Veel Nederlanders zitten hier jaarlijks in de grote badplaatsen zoals Alanya, Bodrum en Kemer. In deze badplaatsen kun je heerlijk van je vakantie genieten in een luxe hotel of all inclusive resort aan zee.

Canarische eilanden

Ze zeggen wel dat het heel het jaar zomer is op de Canarische Eilanden. Zelfs in januari heb je hier namelijk zonzekerheid. Alle Canarische eilanden hebben iets wat hun bijzonder maakt. Zo heeft La Palma een prachtige groene natuur, Lanzarote een roodachtig vulkanisch landschap en Gran Canaria spectaculaire duinen.

Griekse eilanden

De Griekse eilanden hebben alles wat je hartje begeert. Mooie stranden, cultuur, historie en leuke authentieke dorpjes. De eilanden Kreta, Kos, Rhodos en Zakynthos zijn het meest populair, maar stuk voor stuk zeker de moeite waard om te bezoeken.

Spanje

Spanje is al jaren een erg populaire bestemming onder Nederlanders en dit zal ook voorlopig niet veranderen. Spanje is heel veelzijdig en heeft voor iedereen wel wat te bieden. Met haar lange uitgestrekte stranden, hippe steden en heerlijke tapas is Spanje zeker een leuke, maar ook populaire bestemming voor zomer 2019.

Kroatië

Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet zomaar. Kroatië heeft super mooie stranden met helderblauw water waar je prachtig kunt snorkelen. Voor de rest heeft kroatië veel culturele en historische steden zoals Pula, Dubrovnik en Zagreb. Kort gezegd, een goede bestemming voor een last minute vakantie!

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software