Waarom een vakantie in Nederland zo mooi is

Ten eerste beleeft u in Nederland zelf ook mooie strandvakanties. Huur een vakantiehuis in Zeeland, Zuid-, Noord-Holland of op de Waddeneilanden En geniet van de prachtige brede Nederlandse stranden! Zo veel prachtige plekken om te ontdekken zo vlakbij huis. Zo bent u in no-time op bij uw vakantiehuisje en kan het genieten snel beginnen!

Heerlijk wandelen en fietsen

Houdt u van wandelen of fietsen? Dan is Nederland een perfect vakantieland. Omdat het land zo lekker vlak is, stapt u lekker op de fiets. Geen steile bergen om te beklimmen! In Limburg zijn er wel een aantal zoals in Valkenburg, waar ook de Amstel Gold Race wordt gereden, maar voor de rest fietst u op de dooie gemakt door het landschap. Met de fietsknoppunten die u vindt door heel Nederland maakt u de prachtigste routes door de mooiste gebieden. Of u nu van het bos of de hei houdt. U bent de baas en bepaalt zelf de route. Nederland kent maar liefst 21 nationale natuurparken met een enorme diversiteit aan landschappen. Prachtige bossen, uitgestrekte heide of zandverstuivingen. De natuur in Nederland is zeker niet saai! Waar u ook naar toe gaat. Er zijn zeker wandel- en fietsroutes in de buurt!

Blijf lekker dichtbij huis. Waarom de hele wereld overvliegen met zo veel moois vlakbij. Het hele land rijdt u al door in slechts een paar uurtjes. Ook voor een kortere vakantie zoals een weekendje weg bent u dus zo op een mooi plekje in Nederland.Heerlijk wandelen en fietsen

Neem uw huisdier gezellig mee

Zo dichtbij huis heeft natuurlijk nog een groot voordeel. Uw trouwe viervoeter kan gezellig mee! Geen spannende reis voor uw huisdier, maar gewoon gezellig mee in de auto op weg naar jullie bestemming. Zo genieten jullie samen van een nieuwe omgeving en kan uw hond genieten van alle lekkere geurtjes die hij nog nooit geroken heeft. Ideaal toch?

Ziet u een heerlijke vakantie in Nederland ook wel zitten? Ga dit jaar er eens lekker op uit in ons eigen land en huur een vakantiehuisje in Nederland. Waar gaat uw volgende reis naar toe?

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software