In het naseizoen naar Turkije? 5 heerlijke bestemmingen!

Het vakantieland Turkije is erg geliefd onder Nederlandse toeristen. De warme zon, strakblauwe lucht en de heerlijke zandstranden worden dan ook vaak opgezocht. Het goede klimaat maakt het een ideale bestemming voor een zonvakantie! Zelfs in het naseizoen ligt de temperatuur nog steeds tussen de 25°C en 30°C graden. Daarbij is een vakantie Turkije ook nog eens een heel betaalbaar, want voor een vriendelijke prijs geniet je van veel luxe! Wij hebben 5 heerlijke bestemmingen in Turkije voor je uitgezocht om nog wat vitamine D op te doen in de nazomer!

Side

In de bekende badplaats Side, gelegen aan de Turkse Riviera, valt er enorm veel te beleven! Of je nou een cultuurliefhebber, natuurliefhebber of zonaanbidder bent, in Side zit je helemaal goed! Ontspan op het strand, ontdek de archeologische bezienswaardigheden of breng een bezoek aan de prachtige Manavgat watervallen. Dankzij de grote veelzijdigheid van deze bestemming is het een goede plek voor elk reisgezelschap!

Alanya

De populaire badplaats Alanya is met haar vele stranden, gezellige sfeer en rijke historie Alanya een veelzijdige bestemming. Maar ook een ideale bestemming om eens écht tot rust te komen. Ontspan op het kilometerslange zandstrand en zie de azuurblauwe zee glinsteren. Of laat je in de watten leggen in een typisch Turks badhuis met een Hammam. Maak je vakantie extra relaxt met verblijf op basis van all inclusive. Zo kan je heel de dag door lekker genieten van wat de Turkse keuken te bieden heeft!

Marmaris

Marmaris, ook wel het Monaco van Turkije genoemd, is gelegen aan de zonovergoten Lycische kust. De badplaats staat bekend om het bruisende uitgaansleven, prachtige stranden en de helderblauwe zee. Het is een erg populaire bestemming onder jongeren, maar heeft ook genoeg te bieden voor cultuur- en natuurliefhebbers.

Belek

Belek ligt aan de voet van het Taurusgebergte en is omgeven door mooie zandstranden. Het is een ideale bestemming voor zonliefhebbers en sportievelingen. Op de schitterende stranden kun je parasailen of paardrijden en fanatieke golfers kunnen gebruik maken van een van de vele golfbanen.

Kusadasi

De zonnige badplaats Kusadasi ligt aan de Egeïsche Zee. Met een brede boulevard, moderne winkels, en diverse stranden is het een bruisende stad om vakantie te vieren! Ga shoppen in een van de traditionele bazaars, wandel langs de azuurblauwe baaien of drink een verkoelend drankje met uitzicht op de jachthaven. Of je nou cultuur wilt snuiven, relaxen op het strand of genieten met de hele familie in een all inclusive resort: je zit sowieso goed op een van deze heerlijke bestemmingen! Kan je niet wachten om deze warme temperaturen op te zoeken in de nazomer? Boek dan een last minute vakantie naar Turkije. Zo geniet je van extra voordeel én hoef je niet lang te wachten op je vakantie!

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software