Zoek & boek

De meest adembenemende plekjes in Griekenland

Droom jij ook geregeld weg van een heerlijke vakantie naar een prachtige locatie met je vriend of vriendin? Of misschien een vakantie genieten met je vrienden en familie. Griekenland barst van de mooie plekjes waar iedereen wel eens naartoe wilt. Wij geven je een overzicht van de mooiste plekjes.

De romantische stad Nafplio

Nafplio wordt vaak de meest romantische stad van heel Griekenland genoemd. Dit is dus dé plek om samen met de partner naartoe te gaan. De vele smalle straatjes en mooie huisjes maken het een prachtige bestemming. Voor een prachtig uitzicht bewandel je de treden omhoog naar het Nafplio kasteel.

Bewandel de Samariakloof op Kreta

Als Nederlander zijn we meestal graag actief bezig. Een prachtige wandeling om tijdens je vakantie te maken is de wandeling door de Samariakloof. Deze heeft een lengte van maar liefst 16 kilometer. Doordat je door de kloof wandelt en geweldige natuur tegenkomt is dit een mooie en spannende wandeling.

De vele mooie plekken op Zakynthos

Zakynthos staat het meest bekend om het bekende Navagio Beach, oftewel Shipwreck Beach. Dit mooie strand met het scheepswrak en de enorme rotsen eromheen zien er geweldig uit.

Maar Zakynthos heeft nog meer te bieden. Verblijven op Navagio Beach is geen optie. Naast het zoeken van een accommodatie in Zakynthos-Stad kun je ook verblijven in Argassi of Tsilivi. Beide zijn relatief rustige en gezellige badplaatsen, maar zeer geschikt voor een vakantie om helemaal tot rust te komen.

Fietstochten maken over Kos

Wanneer we als Nederlander dan actief zijn dan pakken we natuurlijk graag de fiets. Om te fietsen is Kos een uitermate geschikte plek. Er zijn geschikte fietspaden en prachtige gebieden om te bezoeken. Het handigst is om in Kos-Stad te verblijven aangezien je hier ook goed kunt fietsen en er genoeg plekken zijn om iets te vinden.

Het mooiste plaatsje op aarde: Oia op Santorini

De plaatjes van witte huisjes op een heuvel met zicht op de zee zijn typerend voor een vakantie naar Griekenland. De meeste van deze afbeeldingen zullen van Santorini in Griekenland zijn. Volgens velen zelfs de mooiste plek op aarde. Om dit adembenemende uitzicht te zien ga je naar het plaatsje Oia op Santorini.

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

hoe altijd klaar voor last minute reis

Hoe ben je altijd klaar voor een last minute reis?

Wil jij altijd een last minute reis kunnen boeken? Dan is het wel zaak dat je...
aanbieders last minute

Welke aanbieders van last minutes zijn er?

Waar moet je precies kijken als jij een last minute wil boeken? Welke aanbieders van last...
tips tricks aanvragen esta

Tips & Tricks bij het aanvragen van een ESTA

Een ESTA aanvragen is niet moeilijk. Dit document is nodig om per boot of vliegtuig naar...
ontspannen kaapverdie

Heerlijk ontspannen in prachtig Kaapverdië

Kaapverdië is in meerdere opzichten een prachtige vakantiebestemming. Kaapverdië bestaat uit meerdere eilanden en biedt vakantiegangers...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…