Last minute Belek

Last minutes vergelijken

Vergelijk 36 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Een last minute naar Belek: moderne én authentieke plaats aan de Turkse Rivièra

Met een goedkope vakantie naar Belek bezoek je een modern en vrij nieuw vakantieoord. Met een kuststrook van 15 kilometer en stranden met alle denkbare faciliteiten heb je er als zonaanbidder geen klagen. Een last minute vakantie in Belek vier je aan de Turkse Rivièra, op ongeveer 30 kilometer afstand van Antalya. Belek is in vergelijking met veel andere Turkse bestemmingen nog behoorlijk authentiek. Je vakantie naar Belek boek je goedkoop bij Kras of Corendon.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Belek

Goedkope reizen naar een plek met 300 dagen zon per jaar

De belangrijkste reden om een goedkope vakantie naar Belek te boeken, is voor de meeste vakantiegangers het heerlijke klimaat. Met 300 dagen zon per jaar, brede zandstranden en helderblauw zeewater heb je tijdens deze super last minute geen enkel klagen. Belek ligt aan de voet van het Taurusgebergte in een erg groene omgeving. Daarom is een last minute naar Belek ook populair onder natuurliefhebbers. Het Koprulu Canyon National Park wil je absoluut bezoeken!

Een goedkope last minute in het teken van luxe

Ga je voor een last minute vakantie in Belek, dan zal het je ook in de accommodaties aan niets ontbreken. Alhoewel het prijsniveau hoger ligt dan in de rest van Turkije, kun je via onze website VertrekDirect.nl bij diverse aanbieders zelfs de meest luxueuze all inclusive hotels voor low budget prijzen vastleggen. Daar kun je jezelf helemaal in de watten laten leggen. Boek je een goedkope vakantie naar deze badplaats en heb je kinderen? Ook aan hen is overal gedacht.

Last minute reizen voor ware sportfanaten

Ben je gek op sporten en op zoek naar een vakantie met voldoende mogelijkheid tot sportieve activiteiten? Boek je vakantie naar Belek goedkoop en tel af naar deze vliegvakantie vol actief avontuur. Zo kun je in deze Turkse badplaats onder andere parasailen en fietsen. Om zijn golfbanen staat Belek wereldwijd bekend. Deze behoren tot de beste van de wereld. Sla jij tijdens je last minute in Belek ook een balletje met de Middellandse Zee en het Taurusgebergte als decor?

Een portie historische bezienswaardigheden

Belek ligt tussen Side en Antalya in en bevindt zich daarmee op cultureel grondgebied van waarde. In allebei die steden bewonder je tijdens je goedkope vakantie naar Belek overblijfselen uit de Romeinse tijd. Vooral Kaleici, het oude stadsgedeelte van Antalya, biedt een schat aan bezienswaardigheden. Bezoek het tijdens deze low budget vliegvakantie en laat je via de smalle, kronkelende straatjes dwars door het verhaal leiden. Vervolgens strijk je in de kleurrijke haven van Antalya neer voor een uitgebreide lunch.

De beste periode om een last minute vakantie naar Belek te boeken

Goedkoop naar Belek om te genieten van de zon? Vanaf april doet hij al flink zijn best. Juli en augustus zijn de warmste maanden. In november kun je nog genieten van temperaturen van 20 graden en hoger. Tussen de vele deals vind je altijd wel een aanbieding die precies bij jou past. Je kunt kiezen voor een verblijf van 7 dagen of 8 dagen, maar ook een last minute vakantie naar Belek van 10 dagen is mogelijk. Met welke deal vertrek jij naar het zonnige Turkije?

Last minutes vergelijken

Vergelijk 36 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Andere populaire last minute bestemmingen in Turkije

Blog

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software