Last minute Harderwijk

Last minutes vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Op vakantie naar Harderwijk, voormalige Hanzestad vol verrassingen

Goedkoop overnachten in Harderwijk. Je hebt er misschien nooit bij stilgestaan, maar de voormalige Hanzestad staat voor bezoekers van alle leeftijden garant voor een paar onbezorgde dagen. Bij een last minute naar Harderwijk denk je natuurlijk aan het Dolfinarium, maar met een gezellige binnenstad vol terrasjes en de Veluwe praktisch in de achtertuin is deze stedentrip nog veelzijdiger dan je ooit had kunnen verwachten. Vakantiehuizen en goedkope hotels in Harderwijk, een van de voormalige Hanzesteden, vind je eenvoudig via onze vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl.

Populaire Last minutes

Populaire bestemmingen nabij Harderwijk

Goedkoop overnachten in Harderwijk? Dit zijn de bezienswaardigheden van de stad

Bezienswaardigheden die je in deze Gelderse stad treft, hebben landelijk wellicht niet zo een grote naam, maar zijn daarom niet minder indrukwekkend. Molen de Hoop wil je tijdens je vakantie in Harderwijk vast eens zien. De achttiende-eeuwse korenmolen is nog steeds in gebruik en gedurende openingstijden mag je er een kijkje nemen. In Stadsmuseum Harderwijk kom je van alles te weten over de geschiedenis van de stad. Een luchtig museumbezoek breng je aan het Marius van Dokkum Museum.

Zoveel te doen tijdens een stedentrip in deze verrassende Gelderse stad

Ga je goedkoop overnachten in Harderwijk, dan kan het haast niet anders dan dat je ook het Dolfinarium bezoekt. In ieder geval als je kinderen hebt. Dé trekpleister van de stad is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Je vindt er onder andere dolfijnen, bruinvissen, zeehonden en walrussen. In de zomermaanden een dagje ontspannen tijdens je last minute in Harderwijk kan op het Eiland Stadsstrand. Maar ‘next level’ ontspanning ervaar je toch echt in de Zwaluwhoeve, een van de bekendste wellnessresorts van Nederland.

Waarom goedkope hotels in Harderwijk echte aanraders voor watersporters zijn

Goedkope hotels in Harderwijk worden niet alleen door gezelligheidsdieren en gezinnen met kinderen geboekt. Ook watersporters strijken maar al te graag neer in deze Gelderse plaats. Omdat hij aan het water is gesitueerd, is hij de ideale uitvalsbasis voor tal van watersporten. Een van de meest populaire activiteiten tijdens een last minute in Harderwijk is het huren van een motorbootje. Ook kun je met een houten botter over het Veluwemeer varen.

Een onverwacht culinaire bestemming

Je weet pas hoe gezellig Harderwijk écht is als je er zelf bent geweest. Lekkerbekken en gezelligheidsdieren voelen zich hier als een vis in het water. Ga je goedkoop overnachten in Harderwijk, dan kom je op culinair gebied niets tekort. De stad is van alle markten thuis. Je kunt er zelfs aanschuiven in de allereerste gastrobar van de Veluwe. Op De Markt in de binnenstad vind je de meeste eetgelegenheden. Op de Vischmarkt zijn de chiquere zaken vertegenwoordigd. Daar zijn ook twee restaurants met een Michelinster aanwezig.

Een verblijf in een vakantiepark op de Veluwe

Een groot deel van de bezoekers van de stad kiest voor een verblijf in een van de goedkope hotels in Harderwijk. Vanuit je accommodatie loop je dan zo de oergezellige binnenstad in. Alhoewel hotels met hun voordelen komen, heeft een vakantiehuis op een vakantiepark dat voor veel bezoekers ook. De omgeving van Harderwijk leent zich bij uitstek voor vakanties in bungalowparken. Door in een vakantiehuis op de Veluwe te verblijven, kun je van je vakantie in Harderwijk een enorm veelzijdige reis maken.  

Last minutes vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Last minutes.

Vergelijk Last minutes

Meer leuke bestemmingen in Nederland

Blog

© 2023 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software