Zoek & boek

Last minute Almere

  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een verrassend veelzijdige last minute naar Almere

Goedkoop overnachten in Almere? Ondanks de jonge leeftijd van de stad –nog geen vijftig jaar geleden verwelkomde hij zijn eerste bewoners- is er bijzonder veel te doen. Een vakantie in Almere vier je in een hotspot vol moderne architectuur. Een hotspot die ook nog eens grenst aan het Gooimeer en het Markermeer. Naast het water bieden ook de aangrenzende natuurgebieden een meerwaarde bij een verblijf in deze stad. Boek een van de goedkope hotels in Almere en geniet van het winkelen, borrelen, ontspannen en nog veel meer.

Last minute vakantie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je last minute vakantie Almere

Voordeeluitjes logo
Voordeeluitjes Bekijk prijs
BungalowSpecials Bekijk prijs
Last minutes

Wat moet je tijdens een vakantie in Almere zeker hebben gezien?

Ga je goedkoop overnachten in Almere, dan boek je geen vakantie naar een stad vol culturele of historische hoogtepunten. Daarvoor is hij te jong. Almere heeft een moderne skyline. Hier zijn het dus de moderne gebouwen, ontworpen door wereldberoemde architecten, die de fotomomentjes vormen. Wist je dat je je met een last minute in Almere zelfs in een van de toparchitectuursteden van Nederland bevindt? The Wave, La Defense en Side by Side behoren tot de mooiste projecten.

Populaire bestemmingen in Nederland

Van stadsboerderijen tot stadsstranden: Almere heeft het

Kun jij niet zo goed stilzitten en wil je ook tijdens je vakantie in Almere iets te doen hebben? Ga dan naar Almeerderhout vlak buiten de stad om stadslandgoed De Kemphaan te bezoeken. Naast een ruim park met een stadsboerderij, klimbos en pannenkoekenhuis kun je er bij Stichting AAP ook nog eens aapjes kijken. Boek je in de zomermaanden een van de goedkope hotels in Almere? Dan ga je natuurlijk naar het Almeerderstrand, een groot zandstrand aan het IJmeer in de wijk Almere Poort.

Goedkoop overnachten in Almere en activiteiten met kinderen

Boek jij een van de goedkope hotels in Almere om samen met je kinderen te kunnen genieten van een korte vakantie? Breng tijdens jullie verblijf dan zeker een keer een bezoek aan de Almere Jungle, waar je een reis langs maar liefst vijf verschillende werelddelen maakt. Alle dieren werden ooit gedumpt of gered uit vervelende situaties. Buiten Almere kun je bij Walibi Holland in Biddinghuizen een spannende dag beleven. Ook vliegtuigstad Aviodrome doet het goed onder kinderen die een last minute in Almere doorbrengen.

Speciaal voor natuurliefhebbers: de Oostvaardersplassen

Ga je als natuurliefhebber goedkoop overnachten in Almere? Dan zijn de goedkope hotels in Almere voor jou ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Oostvaardersplassen: het grootste door de mens gecreëerde natuurgebied ter wereld. Het moerasgebied met bossen en waterplassen wordt door veel vogelsoorten en wilde dieren hun thuis genoemd. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Op sommige plekken mag je ook met je hond komen, mits je hem hebt aangelijnd.

De droom voor elke shopaholic: honderden winkels tot je beschikking

Goedkope hotels in Almere worden niet zelden door liefhebbers van winkelen geboekt. De binnenstad van Almere telt maar liefst vierhonderd winkels die ook nog eens zeven dagen per week geopend zijn. Niet voor niets werd hij al eens uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. De winkelstraten zijn autovrij en de horecapleinen maken het je mogelijk om af en toe eens even bij te komen van je fanatieke shopsessie. Voor het outletshoppen ga je naar Bataviastad in Lelystad.

De meest veelzijdige vakantie in eigen land

Een vakantie in Almere is dus een vakantie voor elk type bezoeker. Of je nu van winkelen, natuur, lekker eten en ontspannen houdt, of gewoon met je kinderen een zorgeloos weekendje wilt doorbrengen. Helemaal wanneer je met kinderen reist of graag in de natuur bent, is een vakantiewoning op een vakantiepark een aantrekkelijk alternatief voor de goedkope hotels in Almere. Kijk naar het aanbod op onze vergelijkingswebsite VertrekDirect.nl en boek de misschien wel veelzijdigste vakantie die je tot nu toe in eigen land hebt beleefd.

Toch iets anders?

Andere populaire last minute bestemmingen

Meer weten over last minute vakanties?

Mark helpt je verder

Zoek je een last minute vakantie die echt bij je past, of twijfel je over welke reisorganisatie jouw droomreis kan waarmaken? Wil je dieper duiken in hoe jouw vakantieavontuur eruit kan zien, met tips over wat er allemaal te beleven valt? Of ben je benieuwd welke maanden ideaal zijn voor dat spontane uitje waar je zo naar verlangt? Wij staan klaar om al jouw vragen te tackelen met frisse ideeën en op maat gemaakt advies. Laat ons jouw reiscompagnon zijn; neem gerust contact op voor een advies dat net zo uniek is als jijzelf.

mark vertrekdirect
Mark Last minute expert
  • Vergelijk alle last minute vakanties
  • De beste deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…