Zo spaar je eenvoudig wat extra zakgeld voor je vakantie bij elkaar

Een vakantie is vaak een flinke investering. Niet alleen de kosten voor het boeken van de vakantie zijn hoog, maar ook tijdens je verblijf op je bestemming maak je nogal wat kosten. Er zijn steeds meer vakantiegangers die tijdens de periode dat ze niet op vakantie zijn, op zoek gaan naar manieren om een extra zakcentje te verdienen om de vakantie mee te bekostigen. Elk extraatje dat je kunt verdienen gedurende het jaar en voordeel oplevert voor jouw vakantie, is natuurlijk mooi meegenomen. Dit gespaarde geld kun je op vakantie geld dan weer besteden aan een dag naar een pretpark, een heerlijk etentje of een leuke souvenir om mee naar huis te nemen. Wij nemen twee van deze handige bespaartips met je door.

Check regelmatig je verzekering

Verzekeringen zijn duur, vaak verplicht en vrij ingewikkeld. Toch valt er op het gebied van verzekeringen voor velen een mooie besparing te behalen, simpelweg door jaarlijks te controleren of jouw verzekering nog goed in elkaar zit. Het kan namelijk zijn dat jouw dekking veranderd is, dat jouw premie onnodig hoog is of dat je voor bepaalde zaken oververzekerd bent. Zo is er op je zorgverzekering, je autoverzekering en je opstalverzekering vaak veel te besparen. Het klopt dat een opstalverzekering verplicht is, maar een opstalverzekering van Diks is bijvoorbeeld vaak voordeliger dan een andere verzekeraar. Nog steeds goed verzekerd, maar dan voordeliger. Dat geldt voor meerdere verzekeringen. Doe er je voordeel mee!

Verkoop je oude spullen

In je huis kunnen veel spullen liggen die je niet of nauwelijks gebruikt. Een deel van deze spullen heeft echter nog wel een mooie waarde, waardoor het eigenlijk zonde is dat het ergens op zolder ligt niks te doen. Er zijn verschillende manieren om deze spullen te verkopen. Je kunt natuurlijk met je spullen op een rommelmarkt gaan staan, maar ook op internet kun je nog geld voor je spullen krijgen. Websites als Marktplaats.nl geven jou de kans om alles, maar dan ook echt alles, wat je wil verkopen aan te bieden aan anderen. Een mooie kans om wat extra geld voor jouw vakantie binnen te halen. Heb je deze besparingen gevonden maar vind je de prijs van je vakantie nog steeds aan de hoge prijs? Vergeet dan niet een beetje te spelen met de vertrekdatum. Als je een flexibele vertrekdatum kan het de moeite waard zijn om andere data te selecteren. Soms kan dit tientallen tot wel honderd euro schelen als je een andere vertrekdatum kiest. Ook kan het selecteren van een andere luchthaven soms een mooie besparing opleveren. Wat je ook kiest, zorg er voor dat je heerlijk gaat genieten van je welverdiende vakantie.

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software