Zoek & boek

Wat je niet moet vergeten als je op vakantie gaat

Op vakantie? Dit moet je zeker niet vergeten

Ga je op vakantie? Wanneer je op vakantie gaat, zijn er zeker een aantal dingen die je niet moet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan goede wandelschoenen voor heren en dames en een EHBO koffer. In dit artikel hebben wij voor je op een rijtje gezet wat je absoluut niet mag vergeten op vakantie. Lees snel verder en pak meteen je koffer in, zodat alles van deze lijst erin zit.

Goede wandelschoenen

Goede wandelschoenen voor dames en/of heren mogen zeker niet ontbreken als je op vakantie gaat en van plan bent om lekkere lange wandelingen te maken door de bossen en bergen. Wandelschoenen dragen is erg gezond. Door de demping van wandelschoenen zullen je spieren, pezen en gewrichten minder belast worden dan wanneer je op normale schoenen loopt. Ook krijg je meer steun op onverhard terrein, waardoor je niet snel je enkel zal verzwikken of je gewrichten overbelast.

Zonnebrandcrème

Als je op vakantie gaat, mag zonnebrandcrème zeker niet in je tas ontbreken. Met zonnebrand bescherm je jezelf tegen schadelijke UV straling. De SPF die in zonnebrand is verwerkt, biedt je hiervoor de juiste bescherming. Des te meer SPF er in zonnebrand is verwerkt, des te beter je beschermd bent tegen de zon.

EHBO koffer

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is iets waar je niet snel bij stil zal staan, maar ongelukken zijn wel te verhelpen met een EHBO koffer. Door ervoor te zorgen dat je een EHBO koffer hebt, kun je verschillende wonden snel behandelen en ben je goed voorbereid.

Zonnebril

Ook een zonnebril mag zeker niet in je koffer ontbreken. Met een zonnebril kun je jouw ogen optimaal tegen UV-stralen beschermen. Ook kunnen ze tegen ernstige oogziekten beschermen. Niet alleen is het dragen van een zonnebril in de zomer een aanrader. Ook in de winter kan het dragen van een zonnebril zeker bescherming bieden.

Paspoort/ID-kaart

Je paspoort en/of ID-kaart moet je zeker niet vergeten als je op vakantie gaat. Je hebt alleen een paspoort of ID-kaart nodig als je van plan bent om de grens over te gaan. Dit omdat je jezelf moet kunnen identificeren onderweg of tijdens je verblijf. Het is zelfs verplicht om een geldig paspoort of identiteitsbewijs bij je te hebben. Heb jij deze dingen al in je koffer ingepakt? Schaf meteen aan wat je nodig hebt, zodat je straks zorgeloos op vakantie kunt.

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

hoe altijd klaar voor last minute reis

Hoe ben je altijd klaar voor een last minute reis?

Wil jij altijd een last minute reis kunnen boeken? Dan is het wel zaak dat je...
aanbieders last minute

Welke aanbieders van last minutes zijn er?

Waar moet je precies kijken als jij een last minute wil boeken? Welke aanbieders van last...
tips tricks aanvragen esta

Tips & Tricks bij het aanvragen van een ESTA

Een ESTA aanvragen is niet moeilijk. Dit document is nodig om per boot of vliegtuig naar...
ontspannen kaapverdie

Heerlijk ontspannen in prachtig Kaapverdië

Kaapverdië is in meerdere opzichten een prachtige vakantiebestemming. Kaapverdië bestaat uit meerdere eilanden en biedt vakantiegangers...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…