Over ons

by Dennis Wieldraaijer

Over ons

over-ons-kompas

Hallo allemaal!

Welkom op de ‘Over ons’-blogpagina van VertrekDirect.nl!

Mijn naam is Dennis Wieldraaijer. Ik ben 23 jaar en ik ben stagiair Marketing bij SenseAd Travel Promotions, waar VertrekDirect onderdeel van is. Ik probeer op dit moment mijn examenjaar te voltooien en daarom heb ik dit ‘blogproject’ opgezet om jullie allemaal, op een leuke en inspirerende manier, kennis te laten maken en mee te laten genieten van al het mooie en misschien minder mooie wat er op onze wonderlijke en sprookjesachtige planeet Aarde te beleven valt.

Op deze blog vind je alles over natuurlijk reizen en vakanties, aangezien VertrekDirect.nl het doorgeefluik is voor de meest inspirerende en meest mooie vakanties tegen een lage prijs voor de echte vakantiegangers of ontdekkingsreizigers.

Maar ook zijn hier de leukste nieuwtjes te vinden over onder andere actualiteit, mensen, bezienswaardigheden, opmerkelijk nieuws, tips, interessante weetjes en leuke top 10-lijstjes!

Wil jij exclusief de allerlaatste vakantieaanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!

Meld je hier aan voor onze leukste aanbiedingen!

Naam Email *

<font= 32px=”” 1.1=”” “raleway”=”” sans-serif=””><font-weight= 600=””><text-transform= uppercase=””><line-height= normal=””>Of scan deze QR-code

over-ons-qr-code

Bekijk de video hieronder

over-ons-nieuwsbrief

  • 10675likes
  • 3127followers
  • 228followers
  • 13berichten
  • 2comments

 

Heb je vragen, leuke tips of ideeën, of wil je graag via ons adverteren?

Neem contact met ons op!