Neem je prachtige zomer & wintervakanties mee naar huis

Op vakantie beleven we, meer dan in het leven van alledag, vele fotowaardige momenten. Even poseren bij die bijzondere palmboom, indrukwekkende waterval of fenomenale berg. We fotograferen er met zijn allen op los, en de resultaten zijn soms net ansichtkaartjes. Het is alleen zo jammer dat het daar vaak bij blijft. We reizen huiswaarts met een digitale filmrol vol met zonnige of winterse kiekjes, maar doen er vervolgens weinig mee. Dat kan anders! Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden voor het permanent vastleggen van jouw vakantie herinneringen. Lees snel verder voor een aantal handige tips om je prachtige zomer en wintervakanties mee naar huis te nemen!

Een pronkstuk aan de muur in jouw woonkamer

Ben je op zoek naar die echte eyecatcher voor aan de muur boven de bank in jouw woonkamer? Denk dan eens aan het laten afdrukken van een foto op canvas van bijvoorbeeld Albelli. Hartstikke persoonlijk en daardoor natuurlijk ook direct uniek. Je kunt kiezen voor één grote foto op canvas, maar er is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een fotocollage te creëren waarop je meerdere foto’s samenvoegt. Je kunt ervoor kiezen om jouw canvas met of zonder lijst te bestellen. Wil je nu helemáál je creativiteit de vrije loop laten? Denk dan aan een soort raster van meerdere kleine canvasjes bij elkaar. Zo wordt die kale muur één groot feest om naar te kijken!

Een uniek souvenir in de vorm van een foto

Een uniek souvenir in de vorm van een foto

Het blijft toch een enorme opgave: het meenemen van souvenirs voor familieleden, vrienden of kennissen. Want wat moet je toch iedere keer weer verzinnen? Kom jij ook niet verder dan een magneetje voor op de koelkast? Dan is een leuk vakantiekiekje van een mooi moment of een fantastisch uitzicht natuurlijk een uniek souvenir. Je foto’s bestel je gemakkelijk direct vanaf je vakantiebestemming en ze liggen kant-en-klaar op je deurmat wanneer je je koffer weer door de voordeur naar binnen sleept. Gelukkig komt de klassieke koelkastmagneet bij dit souvenir ook nog steeds van pas!

Houd herinneringen levendig met een fotoboek

Is een grote vakantiefoto pontificaal aan de muur voor jou een beetje teveel? Dan word je wellicht blijer van een fotoboek. Je kunt online jouw fotoboek helemaal zelf samenstellen. Het boek kun je er op ieder moment dat jij even wilt wegdromen naar je laatste vakantiebestemming bij pakken. Zo houd je je vakantie herinneringen meer levendiger dan ooit.

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software