Zoek & boek

Last minute een parkeerplaats bij het vliegveld regelen

Het is weer zomer en dat betekent dat iedereen weer volop de last minute vakanties in de gaten houdt. Begrijpelijk, want zo kun je vaak voor leuke prijsjes een weekje naar de zon of een paar dagen op citytrip. Maar heb je eenmaal een interessante aanbieding gevonden en geboekt, dan moet je dus alles opeens last minute regelen. Soms worden bijvoorbeeld bepaalde vaccinaties aangeraden, maar ook moet je bedenken wie er op de plantjes past of misschien op eventuele huisdieren. En waar moet je de auto laten als je met het vliegtuig gaat? Wij vertellen je graag hoe je dit het beste aanpakt.

Check een vergelijkingssite

Als je een last minute vakantie hebt geboekt, heb je vaak niet meer uitgebreid de tijd om alles daaromheen goed uit te zoeken en te regelen. Dat geldt dus ook voor het zoeken van een plek om te parkeren. Je kan dan voor de meest snelle en gemakkelijke optie gaan, maar dan ben je vaak wel duur uit. En dat terwijl het niet veel inspanning hoeft te kosten om een ideale parkeerplek te vinden. Op vergelijkingssites wordt het je namelijk zo makkelijk mogelijk gemaakt om te zoeken naar wat je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld alle mogelijkheden bekijken voor lang parkeren bij Eindhoven Airport of je kunt zoeken naar de prijzen voor parkeren op Weeze Airport of andere buitenlandse vliegvelden.

Vergelijk verschillende parkeervormen

Tijdens het zoeken naar een parkeerplaats is het goed om even voor jezelf na te gaan wat je precies zoekt. Is het belangrijk dat je auto overdekt staat terwijl je weg bent? Heb je misschien een elektrisch oplaadpunt nodig? Of wil je simpelweg de goedkoopste optie vinden in de buurt van jouw vliegveld? Als het je vooral om de prijs gaat, kom je waarschijnlijk uit bij een parkeeraanbieder met een shuttle bus service. De parkeerlocatie ligt dan vaak iets verder van het vliegveld af, maar dat is geen probleem dankzij de pendelbus. Wil je toch iets meer luxe, dan kun je kiezen voor een parkeeraanbieder met de optie valet parking. Daarbij kun je gewoon naar het vliegveld rijden en zorgt een medewerker van de valet service verder voor je auto.

Altijd reserveren

Door vergelijkingssites te gebruiken kun je eenvoudig kiezen voor de parkeerplaats die jou het beste lijkt. Maar vergeet niet om deze ook meteen te reserveren. Stel je voor dat je naar een van de parkeeraanbieders bij Charleroi Airport rijdt en deze onverwachts volgeboekt blijkt te zijn. Als je een vlucht moet halen, levert zo’n situatie snel irritatie en stress op. Gun jezelf daarom de zekerheid en reserveer gewoon van te voren. Het is online zo gebeurd en het kan je een hoop gedoe besparen.

Zo laat je de auto achter

Wanneer je een goede parkeerplaats hebt gevonden en gereserveerd, kan de pret bijna beginnen. Zorg er alleen nog even voor dat je de auto op de juiste manier achterlaat wanneer je op last minute vakantie gaat. Haal bijvoorbeeld waardevolle spullen uit het zicht zodat mogelijke autodieven zien dat er niks te halen valt in jouw auto. Daarnaast is het handig om alvast genoeg brandstof in de tank te hebben en altijd de reservesleutel bij je te hebben.

Arnoud
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

hoe altijd klaar voor last minute reis

Hoe ben je altijd klaar voor een last minute reis?

Wil jij altijd een last minute reis kunnen boeken? Dan is het wel zaak dat je...
aanbieders last minute

Welke aanbieders van last minutes zijn er?

Waar moet je precies kijken als jij een last minute wil boeken? Welke aanbieders van last...
tips tricks aanvragen esta

Tips & Tricks bij het aanvragen van een ESTA

Een ESTA aanvragen is niet moeilijk. Dit document is nodig om per boot of vliegtuig naar...
ontspannen kaapverdie

Heerlijk ontspannen in prachtig Kaapverdië

Kaapverdië is in meerdere opzichten een prachtige vakantiebestemming. Kaapverdië bestaat uit meerdere eilanden en biedt vakantiegangers...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met last minute vakanties voor je…