Lange tijd op vakantie, sla je spullen veilig op bij Shurgard

Ga jij ergens overwinteren of zit er zelfs een wereldreis in? Als je gedurende lange tijd van huis bent, is het bewoon verstandig om te zorgen dat je kostbare spulletjes veilig zijn tijdens je afwezigheid. Shurgard self-storage is wellicht de meest ideale optie om dat te realiseren en we vertellen je hier graag waarom.

1. Veiligheid

Als je dat zelf een tijdje niet kunt doen, omdat je bijvoorbeeld lang op vakantie bent, wil je toch graag dat je zeker kan zijn dat je bezittingen veilig zijn. Als jij je spullen opslaat via Shurgard self-storage weet je dat die goed bewaakt zullen worden. De opslagruimtes zijn solide en worden 24/7 via camerabewaking in de gaten gehouden. Dat is elders maar moeilijk te realiseren. Dat is toch een prettig gevoel.

2. Opslagruimte met een plus

Als je waardevolle spullen elders opslaat zal het al gauw in een garage, schuur, zolder of zelfs een kelder worden. Het is soms ongelooflijk hoe snel een verkeerd ‘klimaat’ in een ruimte zaken kan aantasten. Vuil, vocht en gebrek aan verse lucht zorgen ervoor dat schimmels, bacteriën en insecten ook jouw kostbare items in korte tijd volledig waardeloos kunnen maken. Dat is onnodig omdat je bij Shurgard kunt beschikken over gehuurde opslagruimte die schoon en droog is. Door voldoende ventilatie en regeling van de temperatuur staan jouw spulletjes even veilig alsof ze thuis zouden staan. Een tweede goede reden om hiervoor te kiezen.

3. Goede bereikbaarheid

Je kunt op meer dan 60 plaatsen in Nederland terecht. De opslagruimtes zijn altijd goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeerruimte op loopafstand. Dat maakt het voor jou eenvoudig om de spullen op te slaan en deze ook weer op te halen. Met een persoonlijke toegangscode is jouw opslagruimte vrijwel de gehele dag toegankelijk. Het is dus gewoon mogelijk om een familielid of kennis af en toe even een kijkje te laten nemen als dat jou geruststelt.

4. Diverse ruimtes beschikbaar

Misschien vraag jij je af hoe je nu moet bepalen welke ruimte het meest geschikt is voor jou. Natuurlijk wil je zeker weten dat alle spullen die jij wilt opslaan erin passen, maar ook niet te veel betalen voor ruimte die je niet gebruikt. Voor de self-storage is er een handige online tool waarmee me op een simpele manier kan bepalen hoeveel m3 jij nodig hebt om jouw spullen efficiënt op te slaan. Ga er gerust mee aan de slag om te zien hoe het werkt.

5. Flexibiliteit

Bij Shurgard self-storage kun je ook rekenen op de service van flexibiliteit. Je wordt niet volledig vastgelegd met een contract waar jij te weinig vrijheid in voelt. Shurgard helpt je graag als jij speciale wensen hebt wat betreft de opslagruimte of andere zaken wilt regelen. Bovendien ben je zelf ook flexibel als je je spullen in een eigen opslag hebt, zodat je altijd klaar bent voor een lastminute

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software