Heerlijk ontspannen in prachtig Kaapverdië

Kaapverdië is in meerdere opzichten een prachtige vakantiebestemming. Kaapverdië bestaat uit meerdere eilanden en biedt vakantiegangers alles waar ze naar op zoek zijn. Zoek je een zeer ontspannen vakantie, wil je lekker eilandhoppen of een hele andere cultuur dan de Nederlandse ontdekken? Het kan allemaal in Kaapverdië. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie naar deze Afrikaanse eilandengroep en dat zal de komende jaren alleen maar meer worden. Van alle landen in Afrika is Kaapverdië één van de meest populaire bestemmingen onder toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en strand.

Meerdere eilanden

In totaal bestaat Kaapverdië uit tien eilanden, waarvan er negen bewoond zijn. Het eiland heeft een zeer aangenaam klimaat, waardoor het er twaalf maanden per jaar zeer prettig weer is. In combinatie met de parelwitte stranden en de helderblauwe zee is dit voor menig toerist een echt paradijs. Veel mensen geven aan dat ze hier het ultieme vakantiegevoel hebben ervaren. Zon, zee en strand is iets wat je hier zeker gaat vinden.

All-inclusive vakantie

Verschillende Kaapverdische eilanden zijn populaire bestemmingen. Zij zijn er op de eilanden Boa Vista en Sal veel hotels en resorts te vinden. Vakanties naar Kaapverdië staat er om bekend dat je er als toerist volledig in de watten wordt gelegd. De resorts zijn allemaal relatief nieuw, en het all-inclusive concept is in veel van deze resorts te vinden. Daarmee kun je de hele vakantie onbeperkt genieten van lekker eten, de heerlijkste drankjes en alle activiteiten die op het resort worden georganiseerd. Zowel stellen als gezinnen met kinderen komen daarom graag hier. Je hoeft nergens naar om te kijken, waardoor jij heerlijk kunt ontspannen tijdens je vakantie.

Ontdek Kaapverdië

Een echte aanrader tijdens je vakantie naar Kaapverdië is het bezoeken van de verschillende eilanden. Vele reisorganisaties organiseren boottochten die je langs de verschillende eilanden van Kaapverdië laat gaan. Door de juiste dorpjes op de juiste eilanden te bezoeken krijg je een heel goed beeld van de Kaapverdische samenleving. De bevolking op de eilanden is erg gastvrij en je zult er met open armen ontvangen worden. Zo kun je tijdens je vakantie Kaapverdië op een hele leuke manier ontdekken. Je kunt er voor kiezen om individueel rond te reizen of om dit met een grotere groep te doen. Je reisorganisatie kan hier meer over vertellen.

Een vliegreis naar Kaapverdië vanuit Nederland duurt ongeveer 6 uur. Het is soms mogelijk dat je een tussenstop moet maken op één van de andere eilanden, maar dit zijn vaak korte stops. Omdat de eilanden niet heel groot zijn, ben je vanaf het vliegveld in korte tijd vaak bij je resort of hotel. Dan kan het echte genieten gaan beginnen.

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software