Een all inclusive naar Egypte, lang zo gek nog niet!

De keuze tussen een verblijf in een hotel of all inclusive is soms moeilijk te maken. In dit artikel 'Een all inclusive naar Egypte, lang zo gek nog niet' lees je enkele vingerwijzingen waarom die keuze nog niet zo een gek idee is. Het biedt opties en mogelijkheden waar je vroeger misschien nooit aan hebt gedacht. Hieronder enkele tips op een rij waarom je voor een all inclusive in Egypte zou kiezen.

1. Alles voor jou tot in de puntjes geregeld

Als je nog niet zoveel gereisd hebt of jij je kopzorgen maakt om zelf een vakantie te plannen, kan een all inclusive naar Egypte de perfecte oplossing zijn omdat alle activiteiten en restaurants op één plek zijn gelegen. Als je niet de behoefte hebt om op voorhand iets te organiseren, kan je dagelijks beslissen waar je zin in hebt. In een all inclusive hotel is alles voor jou geregeld zonder reisapps te moeten raadplegen.

2. Je kan de portemonnee in de safe van het hotel laten liggen

Je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs, het aantal dranken. Het grote voordeel is dat je ook niet moet wachten op de rekening. De cocktails of smoothies die worden geserveerd kan je zoveel drinken als je wil. Het is ideaal om met je gezin en met de kinderen aan de rand van het zwembad te liggen zonder dat je hierbij budgettaire vragen moet stellen.

3. Kies een hotel in Egypte die past bij je gezin

De all inclusive hotels staan bekend om hun kindvriendelijkheid. Maak daarom een hotelkeuze met voorzieningen die het beste bij je passen. Sommige accomodaties richten zich specifiek op koppels, alleenstaanden of gezinnen met kinderen. Bekijk wat er allemaal als activiteit kan worden gedaan. Een animatieclub binnen het domein met allerlei voorziene activiteiten is het meest ideale omdat je kinderen dan kunnen spelen met leeftijdgenoten.

4. Bekijk hoeveel zwembaden er zijn

De meeste Egyptische all inclusive hotels staan bekend om hun prachtige zwembaden. Sommigen hebben zelfs een privé strand. Voor de kinderen worden er regelmatig zwemlessen gegeven.

5. Activiteiten voor elk wat wils

Het overgrote deel van de all inclusieve hotels komen vaak tegemoet aan de wensen van hun gasten met een groot aantal watersporten, tennisbanen, speelkamers, strandsporten, waterparken en noem maar op. Deze activiteiten zijn een geweldige manier om de dag te vullen. Bovendien heeft het ook voordelen als je er niet extra voor moet betalen. Stel dat je kajakken met hoge golven niet zo ontspannend ervaart als je dacht, kan je na een kwartier de aftocht afblazen zonder dat je daar extra geld aan hebt besteed.

6. Restaurants en entertainment

Bekijk op voorhand of er verschillende keuzemogelijkheden zijn van restaurants. In het verleden zou dit vooral buffetten betekenen. Maar de jongste jaren is dit in Egypte niet meer het geval. Zelfs in een gezinsvriendelijk hotel, heeft men tegenwoordig menu opties voor de kleintjes voorzien. Entertainment neemt ook een belangrijke plaats in bij all inclusive hotels. Themagerichte ontbijten, diverse lessen, speciale diners of concerten zorgen er voor dat je je niet gaat vervelen.

© 2024 — vertrekdirect.nl — development by Harris Software