~ Curacao ~

Vertrek met een last minute Curaçao naar een tropisch paradijsjeMet een goedkope vakantie Curaçao die je bij Vertrekdirect.nl kunt boeken, is het voor iedereen mogelijk om low-budget af te reizen naar een Caribische bestemming. En wat voor één! Het kleine eiland dat omringd wordt door een turquoise zee zal je de meest onvergetelijke vakantie bezorgen. Tijdens een last minute vakantie Curaçao geniet je van paradijselijke stranden, de mooie onderwaterwereld, de verrassende Caribische keuken en vooral veel kleur! Dat een vakantie Curaçao goedkoop kan zijn, bewijzen onze goedkope reizen naar dit eiland.

Een goedkope vakantie Curaçao is het hele jaar door mogelijk

Reserveer jij die goedkope last minute naar de andere kant van de wereld? Dan ga je een zonovergoten vakantie tegemoet. Je kunt ervan uitgaan dat je vrijwel altijd lekker weer hebt. De maanden juni, juli, augustus, september en oktober zijn het warmst, met temperaturen van zo’n 32 graden. Dit zijn dan ook de droogste maanden. Maar ook de rest van het jaar is het met een temperatuur van tegen de 30 graden heerlijk vertoeven. De regen die er valt, valt voornamelijk in buien. Een goedkope vakantie naar Curaçao in de winter is dus geen probleem.

Je verblijf tijdens je last minute vakantie Curaçao 

Binnen de last minute reizen naar Curaçao bestaat genoeg keuze. De noordkust doet met zijn rotsachtige formaties ruig aan. De meeste all inclusive resorts liggen aan de zuidkust, waar ook een stuk minder wind staat. Mambo Beach is één van de populairste plekken van het eiland en heeft de allerbeste uitgaansmogelijkheden. De Jan Thiel Baai is aanzienlijk rustiger en ideaal voor een super last minute die je in wat meer luxe wilt door brengen. Tot slot heeft ook Willemstad met zijn gezellig drukke stranden én rustige baaitjes een flinke aantrekkingskracht.

Een last minute Curaçao is meer dan alleen strand

Alhoewel je bij een vliegvakantie Curaçao direct denkt aan witte zandstranden en je hier in feite ook de meeste tijd zult doorbrengen, doe je het eiland tekort door te denken dat er niets anders bestaat. Slenter bijvoorbeeld door het op de UNESCO-lijst genoteerde historische Willemstad, bezoek een struisvogelfarm of bekijk de plantagehuizen. Als je geen auto huurt, kun je met het openbaar vervoer goedkoop en redelijk gemakkelijk de meeste toeristische trekpleisters bereiken. Vind bij ons de beste deals en houd geld over voor leuke uitstapjes tijdens je last minute Curaçao .

De deal die een brede glimlach op je gezicht tovert

Op onze website vind je ongetwijfeld een aanbieding die bij jou past. Voor je het weet stap je het vliegtuig in en reis je af naar een onvergetelijke bestemming. Vertrekdirect.nl laat zien dat een vakantie Curaçao goedkoop kan zijn en tegelijkertijd je hart kan veroveren. De exotische zandstranden, de ontspannen sfeer, het lekkere eten en het met kleur overgoten dagelijks leven op het eiland zorgen ervoor dat jouw goedkope vakantie Curaçao een onuitwisbare indruk achterlaat. Boek die super last minute en tel af naar het moment dat je de Nederlandse bodem voor even verlaat.